Hemtjänst - Bäst information om Hemtjänst

Hemtjänst i Dorotea

Totalt finns det 6 organisationer eller företag som håller på med hemtjänst i Dorotea och många av dessa har flera duktiga personer inom hemtjänsten. Ofta kan det vara svårt att hitta bäst hemtjänst i Dorotea och priserna och kvalitén på servicen kan även skilja sig åt. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig och pålitlig hemtjänst. Information och betyg om de som erbjuder med hemtjänst i Dorotea kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Dorotea som tillhandahåller hemtjänst är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande service och omdömen på de tjänster de håller på med. När du kontaktar någon för att diskutera hemtjänst är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av uppgifter ni vill att hemtjänsten ska utföra åt er. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder hemtjänst.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hemtjänstsbranschen i Dorotea är att välja något av företagen nedan som håller på med hemtjänst eller söka vidare på internet:


Alla företag inom hemtjänst i Dorotea


Gruppbostad

Sofiavägen 23G

917 31 Dorotea


Socialtjänst Äldreomsorg

Storgatan 42

917 32 Dorotea


Samhall AB

Timmervägen 2

917 32 Dorotea


Bergvattengården Servicehus Fotvård

Jon Gustafs Väg 4

917 31 Dorotea


Sofiagården Servicehus

Villagatan 14

917 31 Dorotea


Fler som erbjuder hemtjänst i Dorotea


Dagcenter

Villagatan 24A

917 31 Dorotea