Hemtjänst - Bäst information om Hemtjänst

Hemtjänst i Kisa

Totalt finns det 5 organisationer eller företag som håller på med hemtjänst i Kisa och många av dessa har flera duktiga personer inom hemtjänsten. Ofta kan det vara svårt att hitta bäst hemtjänst i Kisa och priserna och kvalitén på servicen kan även skilja sig åt. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig och pålitlig hemtjänst. Information och betyg om de som erbjuder med hemtjänst i Kisa kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Kisa som tillhandahåller hemtjänst är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande service och omdömen på de tjänster de håller på med. När du kontaktar någon för att diskutera hemtjänst är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av uppgifter ni vill att hemtjänsten ska utföra åt er. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder hemtjänst.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hemtjänstsbranschen i Kisa är att välja något av företagen nedan som håller på med hemtjänst eller söka vidare på internet:


Alla företag inom hemtjänst i Kisa


Socialtjänst Socialnämnd Äldreomsorg Handikappomsorg

Stora Torget 5

590 37 Kisa


Björken Kindagård Boende för dementa

Ulrikagatan 1

590 36 Kisa


Bergdalagatan Dagcenter Områdeslokal för äldre o. funktionshindrade

Bergdalagatan 19A

590 38 Kisa


Kindagård Servicehus

Ulrikagatan 1

590 36 Kisa


Singelberget Servicehus

Bergdalagatan 19A

590 38 Kisa