Hemtjänst - Bäst information om Hemtjänst

Hemtjänst i Slite

Totalt finns det 2 organisationer eller företag som håller på med hemtjänst i Slite och många av dessa har flera duktiga personer inom hemtjänsten. Ofta kan det vara svårt att hitta bäst hemtjänst i Slite och priserna och kvalitén på servicen kan även skilja sig åt. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig och pålitlig hemtjänst. Information och betyg om de som erbjuder med hemtjänst i Slite kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Slite som tillhandahåller hemtjänst är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande service och omdömen på de tjänster de håller på med. När du kontaktar någon för att diskutera hemtjänst är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av uppgifter ni vill att hemtjänsten ska utföra åt er. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder hemtjänst.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hemtjänstsbranschen i Slite är att välja något av företagen nedan som håller på med hemtjänst eller söka vidare på internet:


Alla företag inom hemtjänst i Slite


KILÅKERN Pensionärshem Dagcentral Hemtjänst

Apoteksgatan 3B

624 48 Slite

0498-204500


Eva Hanbergs Hemtjänst

Boge Laxare 283

624 36 Slite

072-5418429