Hemtjänst - Bäst information om Hemtjänst

Hemtjänst i Timrå

Totalt finns det 6 organisationer eller företag som håller på med hemtjänst i Timrå och många av dessa har flera duktiga personer inom hemtjänsten. Ofta kan det vara svårt att hitta bäst hemtjänst i Timrå och priserna och kvalitén på servicen kan även skilja sig åt. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig och pålitlig hemtjänst. Information och betyg om de som erbjuder med hemtjänst i Timrå kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Timrå som tillhandahåller hemtjänst är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande service och omdömen på de tjänster de håller på med. När du kontaktar någon för att diskutera hemtjänst är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av uppgifter ni vill att hemtjänsten ska utföra åt er. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder hemtjänst.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hemtjänstsbranschen i Timrå är att välja något av företagen nedan som håller på med hemtjänst eller söka vidare på internet:


Alla företag inom hemtjänst i Timrå


Dagsjukvård för Äldre Glömska

Bryggargatan 4

861 32 Timrå


Äldreomsorg Vård- o. Handikappomsorg

Köpmangatan 31

861 31 Timrå


Hagalid Servicehus

Bergsgatan 2

861 35 Timrå


Gruppbostad

Tallnäsvägen 43A

861 33 Timrå


Merlogårdens Äldreboende

Forellgatan 1

861 34 Timrå


Fler som erbjuder hemtjänst i Timrå


Tallnäs Servicehus, Grupplokal

Tallnäsvägen 49

861 33 Timrå